Läget just nu

Vi gjorde ju massiv tenta i grammatik häromsistens. För att få gå vidare på programmet måste vi få godkänt på den. Idag skulle vi få tillbaka den. Får mejl:

Nu är tentaresultaten inrapporterade. Ni som har klarat alla moment på tentan har fått ett betyg A-E,  ni som behöver göra om hela tentan har fått betyg F-Fx.

Några av er har emellertid ännu inte fått något betyg inrapporterat. Det betyder i så fall att ni har fått rest på något enskilt moment. Vilket moment det rör sig om får ni reda på när ni hämtar ut tentan (det står på den). Håll själva reda på vilket momentet är, så behöver ni bara svara på de frågorna på omtentan. Det kommer att framgå klart och tydligt på omtentan vilka frågor som hör till vilket moment.

Alla går in och kollar. Ingen ser något betyg. Alla blir upprörda, ledsna: JAG ORKAR INTE HA REEEEST snyft gråt. (eller, nu talar jag mest för mig själv).

Får nytt mejl:

Tyvärr verkar resultaten inte ha kommit in. Vi ber om ursäkt för ev. oro och ber er ha tålamod till morgondagen.

Josefin i klassen har bloggat om eländet HÄR. Kalle i klassen har bloggat om eländet HÄR. Sofie i klassen har bloggat om eländet HÄR. ”Eventuell oro”, jo jag tackar jag.

Annars så läser vi en kurs i retorik, där vi mest pratar framför klassen. Och en kurs i språksociologi och samtalsanalys.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Tentaångest, Vad gör vi i skolan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s